O našom mlieku

  • vždy čerstvé
  • výhodná cena
  • plné živých mliečnych kultúr
  • získate z neho smotanu
  • môžete si urobiť domáci tvaroh
  • výborné na výrobu syra
  • ideálne na domáce kyslé mlieko
  • bez konzervantov
  • bez škodlivých tetrapakových obalov
  • dôkladne kontrolované
  • privezieme až do vášho mesta/obce

O našom mäse

Bravčové mäso

Ošípané sú porážané vždy v pondelok pod dozorom veterinára na vlastnom bitúnku. Tým Vám môžeme garantovať, že všetko mäso, ktoré naša farma predáva je slovenského pôvodu, čerstvé, zdravé a kontrolované.

V utorok ráno sú rozoberané n jednotlivé časti, zatiaľ čo sa mäso po celý čas chladí v chladničkách.

Objednávky sa rozvážajú :

v UTOROK doobedu (Kežmarok a okolie, Poprad a okolie) a
v STREDU  (Spišská Belá, Stará Ľubovňa a okolie, Levoča okolie)

Na spracovanie objednávky si preto nechávame 1 týždeň, aby sme Vám vždy doručili čerstvé mäso. Ak by Vám nevyhovoval deň rozvozu, je možné dohodnúť sa telefonicky na inom dni resp. čase.

 

Hovädzie mäso

Hovädzí dobytok sa poráža v piatok raz za dva týždne pod dozorom veterinára na vlastnom bitúnku. Tým Vám môžeme garantovať, že všetko mäso, ktoré naša farma predáva je slovenského pôvodu, čerstvé, zdravé a kontrolované.

Kvôli potrebnému 2- 3 dňovému odležaniu mäsa, ktoré je potrebné, aby sa  zachovali zásady spracovania hovädzieho mäsa, je celý kus chladená v chladničke. V pondelok je pripravené pre rozoberanie na jednotlivé časti.

Objednávky sa rozvážajú:

v UTOROK doobedu (Kežmarok a okolie, Poprad a okolie) a
v STREDU  (Spišská Belá, Stará Ľubovňa a okolie, Levoča okolie)

Na spracovanie objednávky hovädzieho mäsa si preto nechávame 2 týždne, aby sme Vám vždy doručili čerstvé mäso. Ak by Vám nevyhovoval deň rozvozu, je možné dohodnúť sa telefonicky na inom dni resp. čase.

Ochutnajte naše výrobky