O našom mlieku
- vždy čerstvé
- výhodná cena
- plné živých mliečnych kultúr
- získate z neho smotanu
- môžete si urobiť domáci tvaroh
- výborné na výrobu syra
- ideálne na domáce kyslé mlieko
- bez konzervantov
- bez škodlivých tetrapakových obalov
- dôkladne kontrolované
- privezieme až do vášho mesta/obce
O našom mäse
Bravčové mäso
Ošípané sú porážané vždy v pondelok pod dozorom veterinára na vlastnom bitúnku. Tým Vám môžeme garantovať, že všetko mäso, ktoré naša farma predáva je slovenského pôvodu, čerstvé, zdravé a kontrolované.
V utorok ráno sú rozoberané n jednotlivé časti, zatiaľ čo sa mäso po celý čas chladí v chladničkách.
Objednávky sa rozvážajú :
v UTOROK doobedu (Kežmarok a okolie, Poprad a okolie) a
v STREDU (Spišská Belá, Stará Ľubovňa a okolie, Levoča okolie)
Na spracovanie objednávky si preto nechávame 1 týždeň, aby sme Vám vždy doručili čerstvé mäso. Ak by Vám nevyhovoval deň rozvozu, je možné dohodnúť sa telefonicky na inom dni resp. čase.


Hovädzie mäso
Hovädzí dobytok sa poráža v piatok raz za dva týždne pod dozorom veterinára na vlastnom bitúnku. Tým Vám môžeme garantovať, že všetko mäso, ktoré naša farma predáva je slovenského pôvodu, čerstvé, zdravé a kontrolované.
Kvôli potrebnému 2- 3 dňovému odležaniu mäsa, ktoré je potrebné, aby sa zachovali zásady spracovania hovädzieho mäsa, je celý kus chladená v chladničke. V pondelok je pripravené pre rozoberanie na jednotlivé časti.
Objednávky sa rozvážajú:
v UTOROK doobedu (Kežmarok a okolie, Poprad a okolie) a
v STREDU (Spišská Belá, Stará Ľubovňa a okolie, Levoča okolie)
Na spracovanie objednávky hovädzieho mäsa si preto nechávame 2 týždne, aby sme Vám vždy doručili čerstvé mäso. Ak by Vám nevyhovoval deň rozvozu, je možné dohodnúť sa telefonicky na inom dni resp. čase.